Mobilā versija
-2.2°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
25. oktobris, 2014
Drukāt

Banānu pankūciņas

Foto-vk.comFoto-vk.com

Sastāvdaļas – 300 g banānu, 60 ml piena, 100 g auzu pārslu miltu, šķipsniņa sāls, ola, augu eļļa cepšanai.

Pagatavošana.

Blenderī sakult olu ar sāli. Pievienot sagrieztus banānus, vēlreiz visu sakult.

Masai pieliet pienu un iebērt miltus. Vēlreiz visu sablenderēt. Mīklai jābūt bieza krējuma konsistencē.

Cept pankūciņas nepiedegošā pannā nelielā eļļas daudzumā zeltaini brūnas.

Pasniedz ar krējumu, ievārījumu vai medu pēc vēlmēm.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+