Mobilā versija
+5.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
29. maijs, 2015
Drukāt

Barojošs rīta kokteilis

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

• 40 g saldētu aveņu vai smiltsērkšķu ogu

• 150 ml ingvera tējas

• 1/3 tējkarotes labas kvalitātes augu vai riekstu eļļas

• 2 ēdamkarotes augu maisījuma

• Ēdamkarote medus

Augu maisījums

• 2 ēdamkarotes saulespuķu sēklu

• 2 ēdamkarotes ķirbju sēklu

• 2 ēdamkarotes linsēklu

• 2 ēdamkarotes kaņepju sēklu

• 2 ēdamkarotes ziedputekšņu

• 2 ēdamkarotes vārpatas sakņu pulvera

• Ēdamkarote sezama sēklu

• Ēdamkarote kaltētu pīlādžogu

Augu maisījumam visas sastāvdaļas samaļ kafijas dzirnaviņās, un, tāpat kā iepriekš, to varēs izmantot visu nedēļu. Sagatavo ingvera tēju (ņem 1/3 tējkarotes svaigi rīvēta ingvera un uzlej vārošu ūdeni). Blenderī liek saldētas ogas, ielej siltu ingvera tēju, pieber divas ēdamkarotes augu maisījuma, pievieno eļļu un blendējot arī ēdamkaroti medus. Sātīgs, aromātisks, barojošs un veselīgs kokteilis.

Jāpiebilst: ja dažādas sēkliņas lieto katru dienu minimālā daudzumā, iedarbība ir lielāka, nekā reizi mēnesī apēdot, piemēram, paciņu ar ķirbju sēklām.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+