Mobilā versija
-0.7°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
16. septembris, 2015
Drukāt

Biešu karpačo

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Ēdieni kafejnīcā bārā "Zivju lete", Dzirnavu 72, Rīga. 21.08./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/

Sastāvdaļas:

Svaigas bietes, konservēti persiki, salātu maisījums, bazilika pesto, Parmezāna siers, ciedru rieksti, balzamiko etiķis.

KĀ GATAVOT?

Bietes vāra gatavas, atdzesē, sagriež plānās šķēlītēs, kārto uz šķīvja. Pāri bietēm liek salātu maisījumu, pievieno bazilika pesto, rupji rīvēta Parmezāna siera skaidas, pārkaisa ciedru riekstus. Salātus viegli apslaka ar balzamiko etiķi. Maliņā uz šķīvja kārto ļoti smalki sakapāta konservēta persika pusīti. Rotā ar zemenēm, fizāli vai citiem augļiem un ogām.

 

Gatavoja restorāna “Zivju lete”  šefpavārs VILNIS BRESIS.

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+