Mobilā versija
+5.6°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
14. janvāris, 2014
Drukāt

Biešu krēmzupa ar kazas siera bumbām 


Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

Sastāvdaļas: (4 porcijām) 300 g svaigu biešu, 1 liels burkāns, 2 kartupeļi, 1 liels sīpols, 1 ķiploka daiviņa, 8 kazas siera bumbas, 100 g sviesta, zaļumi, 0,6 – 0,7 l buljona (vislabāk pašu vārīts – lielopa vai vistas).

Kā gatavot?

Katliņā izkausē sviestu, pievieno sagrieztus sīpolus, ķiploku, nedaudz apcep. Tad pievieno rupji sarīvētas bietes un burkānus, vēl nedaudz apcep, liek klāt kartupeļus. Dārzeņus pārlej ar buljonu, sautē, līdz mīksti. Sablenderē. Servē šķīvjos, vidiņā liekot kazas siera bumbas. Pārkaisa ar zaļumiem.

Kafejnīcas “Kaķīškalns” recepte

 

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+