Mobilā versija
-1.1°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
21. janvāris, 2015
Drukāt

Biezpiena kūka ar kafiju

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

400g biskvīta cepumu

700g saldās biezpiena masas ar rozīnēm

100g sviesta

200g saldā krējuma

3 ēd.k. cukura

20g želatīna (1 paciņa)

1 tasīte stipras kafijas

Pagatavošana:

Cepumus sadrupināt un sajaukt ar mīkstu sviestu. Formā ar noņemamiem bortiem izsmērēt cepumu drupačas un pārliet ar melnu kafiju, lai iesūcas.
Želatīnu pārliet ar pusglāzi vārītā aukstā ūdens un ļaut uzbriest. Želatīnu izkausēt ūdens peldē un sajaukt kopā ar biezpiena masu.

Saldo krējumu saputot ar cukuru un uzmanīgi iecilāt biezpiena masā.

Biezpiena masu pārliet formā un izlīdzināt ar lāpstiņu.Kūka pēc 1 stundas ir jau ēdama!

Ieteikums: atstāt kūku līdz nākamajai dienai. Visas garšas sasūcās un kūka kļūst nu vienreizēji garda!

 

Recepti piedāvā

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+