Biezpiena kūka ar plūmēm un apelsīniem. Jauka recepte brīvai dienai 0
1. Biezpienu saberž.
2. Sviestu ar cukuru un olu dzeltenumiem sakuļ, pievieno miltus, mannu, sīki sagrieztas plūmes, apelsīna gabaliņus, vaniļas cukuru, biezpienu un saputotu olu baltumu.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts
33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara?
25
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu
30
3. Rūpīgi samaisa, cepamformā ieklāj pergamentu, ieliek sagatavoto masu un cep vidēji karstā cepeškrāsnī
35–40 minūtes.
4. Gatavu nedaudz atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru, dekorē.