Mobilā versija
Brīdinājums +10.2°C
Gaitis, Gaits, Karīna
Otrdiena, 17. oktobris, 2017
29. jūlijs, 2016
Drukāt

Biezpiena kūka ar plūmēm un apelsīniem

Foto - tematiskā avīze "Piens un tā produkti"Foto - tematiskā avīze "Piens un tā produkti"

Biezpienu saberž. Sviestu ar cukuru un olu dzeltenumiem sakuļ, pievieno miltus, mannu, sīki sagrieztas plūmes, apelsīna gabaliņus, vaniļas cukuru, biezpienu un saputotu olu baltumu. Rūpīgi samaisa, cepamformā ieklāj pergamentu, ieliek sagatavoto masu un cep vidēji karstā cepeškrāsnī 35–40 minūtes. Gatavu nedaudz atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru, dekorē.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+