Foto – Shutterstock

Biezpiena pankūciņas ar āboliem smaržīgām brokastīm 2

Nepieciešams

1 kg ābolu
100 ml citronu sulas
250 g netrekna biezpiena
60 g mannas vai miltu
3 olas
4 ēdamkarotes cukura
Naža gals sāls
Augu eļļa cepšanai
Brūkleņu ievārījums

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
Lasīt citas ziņas

1. Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež kubiņos. Astoņas ēdamkarotes sagriezto ābolu atliek malā.

2. Atlikušos ābolus sajauc ar citrona sulu un nelielu daudzumu ūdens (aptuveni 50 ml). Ābolus karsē uz lēnas uguns piecas līdz septiņas minūtes. Pirms sautēšanas beigām pievieno cukuru.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Sajauc biezpienu, olas, mannu vai miltus un sākumā neizmantotos ābolus. Mīklu atstāj istabas temperatūrā uz 15 minūtēm.

4. Uz pannas sakarsē eļļu. No mīklas izveido 12 pankūciņas un apcep no abām pusēm zeltaini brūnas.

5. Pasniedz ar ābolu masu un brūkleņu ievārījumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.