Biezpiena plācenīši bez cukura. Recepte tievētājiem 6

Ne visi grib un drīkst lietot cukuru – daži veselības stāvokļa dēļ, bet citi ievēro diētu. Šī recepte patiks tieši viņiem, turklāt garša būs tikpat laba kā cukurotajiem plācenīšiem. Turklāt vienmēr var pielikt karotīti ievārījuma vai svaigas ogas vai augļus, iebiezināto

Reklāma
Reklāma
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 107
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
500 g biezpiena
2 ēdamkarotes mannas
2 ēdamkarotes izsijātu miltu
2 olas
Sāls pēc garšas
Augu eļļa cepšanai

Pagatavošana
1. Olas sakuļ ar sāli.
2. Pievieno biezpienu, mannu, miltus. Atstāj uz 30 minūtēm, lai manna uzbriestu.
3. Izveido plācenīšus, visērtāk to darīt, apkaisot rokas ar miltiem un kārtojot gatavos plācenīšus uz galda vai paplātes, kas arī pārkaisīta ar miltiem.
4. Plācenīšus cep sakarsētā eļļā no abām pusēm uz vidējas uguns. Gatavos plācenīšus var novietot uz papīra dvielīša, lai tas uzsūktu lieko eļļu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.