Mobilā versija
+5.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
7. jūlijs, 2014
Drukāt

Biezpiena sacepums ar meža zemeņu mērci (2)

Foto - bonappetit.lvFoto - bonappetit.lv

Sarežģītība: vienkārši

Porcijas: 4

Sastāvdaļas

250g biezpiens
100g turku/grieķu jogurts
1 ola
3 ēd.k. cukurs
3 ēd.k. manna+formiņu pārkaisīšanai
sviests
vaniļas esence

Pasniegšanai:

1/2 gl. meža zemenes
2 ēd.k. vaniļas sīrups
4 ēd.k. turku/grieķu jogurts

Pagatavošana

Olu uzputot ar cukuru. Pievienot biezpienu, mannu, jogurtu un vēlreiz uzputot. Atstāt uz 20 min.

Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Vienu lielāku vai 4 mazākas karstmuizturīgas formiņas iesmērēt ar sviestu un pārkaisīt ar mannu.

Pārlikt biezpiena masu formiņās.

Cept apm. 40 min.

Gatavību pārbaudīt ar koka irbulīti.

Sacepumu izņemt no cepeškrāsns un pilnībā atdzesēt.

Pusi no meža zemenēm sablendēt ar sīrupu. Pievienot veselas ogas, samaisīt.

Gatavu sacepumu pasniedz ar jogurtu un meža zemeņu mērci.

         Recepti piedāvā

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. liekas garšīga

  2. Izskatas loti garsigi………..

Draugiem Facebook Twitter Google+