Mobilā versija
+5.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
30. jūlijs, 2015
Drukāt

Biezpiena sacepums – viegls un gards kārums (3)

Foto-vk.comFoto-vk.com

Šis biezpiena sacepums satur maz kaloriju, tāpēc noderēs tiem, kas seko savam svaram un tomēr kāro kādu gardumiņu. Sacepums ir viegls un gards – burvīga alternatīva smagām un treknām tortēm.

Sastāvdaļas – 300 g beztauku biezpiena, 70 g mannas putraimu, 370 g jebkādu ogu pēc izvēles, 1 ola, 1/2 tējkarote sodas.

Pagatavošana.

Cepamo formu nedaudz izkaisa ar mannu, lai sacepums nepieliptu cepoties.

Biezpienu samaisa ar ogām, olu, sodu un 2 ēdamkarotēm mannas. Visu rūpīgi sajauc.

Masu liek formā, izlīdzina un pa virsu uzkaisa atlikušo mannu.

Cep cepeškrāsnī 180 grādu karstumā 20 – 30 minūtes.

Virsu var rotāt ar ogām vai augļu gabaliņiem pēc izvēles. Bet ļoti garšīgi būs arī tāpat.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Komentāri (3)

  1. manna, ola un biezpiens varbūt ir gards, bet ne viegls…

  2. Lūdzu, kādā temperatūrā jācep ?

Draugiem Facebook Twitter Google+