Foto – Bonappetit.lv

Biezpiena torte ar šokolādes glazūru 0

Pagatavošana

Formas pamatni izklāj ar cepumiem.

Biezpienu saputo kopā ar cukuru, vaniļas cukuru un citrona miziņām.

Reklāma
Reklāma
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Saules uzliesmojumu dēļ Zemi pārņēmusi spēcīga magnētiskā vētra. Cik dienu tā plosīsies?
Lasīt citas ziņas

Želatīnu aplej ar aukstu pienu, lai uzbriest. Uzbriedušo želatīnu ūdens peldē izšķīdina un, nepārtraukti maisot, iejauc biezpienā.

Saldo krējumu saputo un iecilā biezpiena masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu lej formā uz cepumiem, nolīdzina un liek ledusskapī uz 2–3 stundām.

Kad torte ir saželējusi, pagatavo glazūru – ūdens peldē, nepārtraukti maisot, karsē saldo krējumu un šokolādi.

Kad šokolāde ir izkususi, to pārziež pāri tortei.

Ja vēlas, var pārkaisīt torti ar šokolādes skaidiņām.

Pasniedz atdzesētu.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.