Mobilā versija
+6.1°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
22. marts, 2014
Drukāt

Biezpiena torte. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte (1)

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

125 g sviesta, 1 kg biezpiena, 250 g cukura, 4 olas, vanilīns, 1 citrona sula un miziņa, 40 g mannas, 1 paciņa cepamā pulvera, 135 g rozīņu.

Sviestu saputo ar cukuru un pamazām pievieno olas, vanilīnu, citrona sulu, sarīvētu citrona miziņu, biezpienu. Sajauc mannu un cepamo pulveri, pievieno biezpiena masai. Tad pieliek rozīnes, liek masu ietaukotā veidnē un sakarsētā cepeškrāsnī cep vidējā karstumā apmēram stundu.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. si torte loti labi izskatas un labi garso.

Draugiem Facebook Twitter Google+