Foto – Shutterstock

Biezpiena torte. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte 1

125 g sviesta, 1 kg biezpiena, 250 g cukura, 4 olas, vanilīns, 1 citrona sula un miziņa, 40 g mannas, 1 paciņa cepamā pulvera, 135 g rozīņu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis
Kokteilis
“Citreiz pirms koncerta nepieciešams atgādināt ētiku un pieklājības etiķeti” – Madara Raabe vīlusies par koncertā Siguldā pieredzēto
Notriektā tautumeita 10
Lasīt citas ziņas

Sviestu saputo ar cukuru un pamazām pievieno olas, vanilīnu, citrona sulu, sarīvētu citrona miziņu, biezpienu. Sajauc mannu un cepamo pulveri, pievieno biezpiena masai. Tad pieliek rozīnes, liek masu ietaukotā veidnē un sakarsētā cepeškrāsnī cep vidējā karstumā apmēram stundu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.