Biezpiena tortīte ar mango. Bez cepšanas! 5

Pagatavošanas laiks: 15 minūtes
Sarežģītība: supervienkārši

Reklāma
Reklāma

Nepieciešams

Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis
Kokteilis
“Citreiz pirms koncerta nepieciešams atgādināt ētiku un pieklājības etiķeti” – Madara Raabe vīlusies par koncertā Siguldā pieredzēto
Notriektā tautumeita 10
Lasīt citas ziņas

250 g svaiga vai konservēta mango biezeņa

1 glāze saldā krējuma

3 olas

1 paciņa biezpiena

2 ēdamkarotes cukura

4 ēdamkarotes vaniļas cukura

Rotājumam: 50 g svaiga vai konservēta mango
150 g mango biezeņa

Pagatavošana

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Saldo krējumu saputo. Dzeltenumus atdala no baltumiem. Pievienojot pa vienam dzeltenumam, sajauc visus trīs dzeltenumus ar biezpienu. Pieber cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno masai mango biezeni.

2. Baltumus saputo stingrās putās un lēnām iecilā maisījumā. Lej maisījumu apaļā formā, pārsedz ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 4 stundām

3. Pusstundu pirms pasniegšanas torti izņem no ledusskapja. Virsū klāj mango biezeni, rotā ar fizāļiem vai citām ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.