Foto – Valdis Semjonovs

Biezpiena un rabarberu ievārījuma kārtojums 0

Sastāvdaļas – biezpiens, rabarberu ievārījums, “Selgas” cepumi, saldais krējums, čia sēklas, cukurs, vaniļas cukurs.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 23
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Lasīt citas ziņas

Biezpienu izberž caur sietiņu. Saldo krējumu saputo līdz vidējai konsistencei, pievienojot cukuru un vaniļas cukuru. Biezpienu pievieno putukrējumam, saputo, iecilā čia sēklas. Stikla traukā vienā kārtā liek putukrējuma un biezpiena masu, nākamajā kārtā – sadrupinātus cepumus, nākamajā – rabarberu ievārījumu. Liek kārtu pēc kārtas, līdz trauks pilns. Rotā ar mellenēm, zirņu dīgstiem un lavandas zariņiem.

Paldies par atsaucību kafejnīcai “Sumbrs”!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.