Mobilā versija
+5.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
24. aprīlis, 2015
Drukāt

Biezpienmaize
 ar “Selgas” cepumiem. Viegls brīvdienas našķis (2)

brokastis_9558
Sastāvdaļas:

1. kārtai: 200 g "Selgas" cepumu, 100 g sviesta vai margarīna, 100 g medus; 2. kārtai: 360 g jeb 2 paciņas biezpiena, 150 g cukura un 50 g vanilīncukura, 1 ēdamkarote skābā krējuma.

Kā gatavot?

Medu ar sviestu nedaudz pakausē un samaisa ar sasmalcinātiem cepumiem.

Veidnē ieklāj cepampapīru un masu liek cepties uz 5 minūtēm 180 grādu temperatūrā.

Otrajai kārtai izberž biezpienu caur sietu, pieber cukuru, vaniļas cukuru.

Lai masa būtu vijīgāka, pieliek arī krējumu.

Uzliek pirmajai kārtai un pusstundu cep 160 grādos.

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Vai tad olas nevajag pievienot biezpiena masai?

  2. Gadījumā olas nav aizmirstas?

Draugiem Facebook Twitter Google+