Mobilā versija
Brīdinājums -2.4°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
27. aprīlis, 2012
Drukāt

Brī siers ar zemenēm, marinēts olīveļļā un balzametiķī

BriSiers

Sastāvdaļas: Brī siers, zemenes, laba olīveļļa, melnie pipari, svaigu piparmētru lapiņas, balzametiķis, medus, sāls.

 

Kā gatavot?

Brī sieru sagriež gabaliņos, zemenes – uz pusēm, ber burciņā, pievienojot piparmētru lapiņas un svaigus, drupinātus melnos piparus. Citā traukā 50 g labas olīveļļas sajauc ar 3 ēdamk. balzametiķa, 1 ēdamk. medus un pieber nedaudz sāls. Lej pāri sieram un zemenēm, ļauj 2 stundas iemarinēties. Ledusskapī var glabāt pat nedēļu. Pasniedz kā atsevišķu ēdienu vai pievieno lapu salātiem.

 

“Botanica cafe” līdzīpašnieka un šefpavāra Heinriha Erharda recepte.

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+