×
Mobilā versija
Brīdinājums -8.6°C
Haralds, Almants
Piektdiena, 23. februāris, 2018
12. februāris, 2014
Drukāt

Brokastu karstmaizes ar aknu pastēti un bumbieriem

Foto - Shutterstock.comFoto - Shutterstock.com

Nepieciešams:

4 tostermaizes

4 marinētu bumbieru pusītes

aknu pastēte

4 tējkarotes brūkleņu ievārījuma

4 šķēlītes cieta siera

2 gabaliņi bekona

pētersīļi

Pagatavošana:

Cepeškrāsni sakarsē līdz 200°. Tostermaizēm uzziež pastēti. Katras maizītes centrā liek tējkaroti brūkleņu ievārījuma un pusīti bumbiera. Sieru liek uz bumbiera. Cep 5 minūtes. Bekona gabaliņus apcep uz sausas pannas no abām pusēm, līdz veidojas brūna garoziņa. Uz gatavas maizītes liek gabaliņu bekona un rotā ar zaļumiem.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+