Mobilā versija
-0.7°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
4. aprīlis, 2012
Drukāt

Brokastu kultenis

Olu_kultenis_IMG_0036

Sastāvdaļas. (4 porcijām) 150 g rukolas, 250 g mocarellas, 40 g rīvēta parmezāna, 8 olas, 1 ēdamkarote rīvmaizes, 1 ēdamkarote olīveļļas, pēc vajadzības: rīvēts muskatrieksts, pipari un sāls.

 

Kā gatavot?

Rukolu noskalo, nosusina un viegli sasmalcina. Mocarellu nolej un sagriež nelielos gabaliņos. Olas viegli sakuļ ar sāli, pipariem un muskatriekstu, pievieno rīvēto parmezānu, rīvmaizi, rukolu un mocarellu. Samaisa un lej karstumizturīgā traukā. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un apmēram 30 minūtes cep 180 °C temperatūrā.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+