Mobilā versija
+7.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
22. februāris, 2014
Drukāt

Brokastu maizes karstais sacepums
 (1)

Foto - Timurs SubhankulovsFoto - Timurs Subhankulovs

Lai gan pagājis tikai pusotrs gads, kopš Siguldā atvērta pirmā kafejnīca “Mr. Biskvīts”, tā jau ir ļaužu ļoti iecienīta. Šobrīd Siguldā ir jau trīs kafejnīcas “Mr. Biskvīts”. – Var teikt, gatavojot maltīti, turamies pie klasiskām vērtībām, bet mūsdienīgā izpildījumā, – stāsta šefpavāre Edīte Kalniņa, kura piedāvā arī šo vienkāršo, bet gardo brokastu recepti.

SASTĀVDAĻAS Baltmaize (var izmantot arī cietāku), sviests, kūpināts bekons, olas, piens, siers, garšviela “Provansas garšaugi”.

KĀ GATAVOT? Pusi baltmaizes kukuļa sagriež vidēji lielos kubiņos, apcep sviestā. Pievieno sagrieztu bekonu un visu liek karstumizturīgā traukā. Olas sakuļ ar pienu un lej pāri baltmaizes un bekona masai. Pārkaisa ar sieru un Provansas garšaugiem, cep cepeškrāsnī 180 grādos, līdz virsiņa kļuvusi zeltaini brūna.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Paldies par informāciju ,kad sanāks ,tad noteikti izmēģināšu …

Draugiem Facebook Twitter Google+