Mobilā versija
+4.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
11. novembris, 2014
Drukāt

Siermaizes ar ananasu havajiešu gaumē

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock
Sastāvdaļas

Baltmaize vai tostermaize
Saldkrējuma sviests
Konservētu ananasu gredzeni
Ciets siers
Granātābola sēkliņas
Šķiņķis vai desa pēc vēlēšanās

Pagatavošana

Uz baltmaizes vai tostermaizes šķēlēm uzziež sviestu, liek uz pannas ar sviestu uz leju. Virsū liek šķiņķa šķēlītes un ananasa gabaliņus. Kā pēdējo liek siera šķēli.

Uz siera vietā, kur ananasa gredzeniem ir caurums, uzkaisa granātābola sēkliņas.

Pannai uzliek vāku un cep, kamēr siers izkusis un sēkliņas iegrimušas padziļinājumā.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+