Mobilā versija
-3.1°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
7. novembris, 2014
Drukāt

Brūnais biskvīts ar keroba pulveri

Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida
Sastāvdaļas: 

(22-23 cm diametra veidnei)
230 g kviešu miltu,
50 g keroba pulvera,
180 g sviesta,
1 bundžiņa iebiezinātā piena ar cukuru,
2,5 tējkarotes cepamā pulvera,
½ tējkarotes sodas,
1 ēdamkarote vaniļas cukura, 
150 ml silta ūdens.

Kā gatavot?

Izsijā miltus un keroba pulveri, pievieno cepamo pulveri, sodu un vaniļas cukuru, samaisa. Pievieno sviestu un ieberž maisījumā. Pielej iebiezināto pienu ar cukuru un siltu ūdeni un samaisa.

Liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, un cep iepriekš līdz +165 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 35 – 40 minūtes.

Kad gatavs, atstāj atdzist veidnē. Tad biskvīta ripu pārgriež uz pusēm, pilda ar dzērveņu ievārījumu un putukrējumu, virsu pārziež ar keroba glazūru.

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+