Valda Semjonova foto

Brušeta ar Tagliatta steiku
 0

SASTĀVDAĻAS Labs liellopa steika gabals, graudu maize, ķiploks, sāls, pipari, olīveļļa, Parmezāna siers, rukola.

Reklāma
Reklāma
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Nogriež steika gabalu, pārkaisa ar sāli un pipariem, viegli apslaka ar olīveļļu. Pannā no katras puses cep 2,5 min – šāds steiks vidū būs sarkans. Var cept arī ilgāk – 4 min no katras puses, tad gaļa būs gandrīz pilnībā gatava. Ņem graudu maizes šķēli, olīveļļā apcep no abām pusēm brūnu, apsmērē ar saspiestu ķiploku. Maizes šķēli liek uz šķīvja, virsū liek vidēji biezās strēmelēs sagrieztu steiku. No tā arī cēlies šīs brušetas nosaukums “Tagliatta”, kas nozīmē to, ka steikam jābūt sagrieztam. Pārkaisa ar Parmezāna sieru, pievieno rukolu.