Mobilā versija
+0.2°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
29. jūnijs, 2014
Drukāt

Buberts ar saldētām vasaras zemenēm un avenēm

Foto - Timurs SubhankulovsFoto - Timurs Subhankulovs

Sastāvdaļas:
manna, piens, olas, cukurs, vaniļa, zemenes un avenes (ziemā – saldētas).

1. Katliņā uzkarsē pienu, kam pievienots cukurs un vaniļa.
2. Pamazām klāt ber mannu un lēnām karsē, līdz izveidojas vidēji šķidra biezputra.
3. Olas dzeltenumus sakuļ ar cukuru un, intensīvi maisot, liek klāt mannas putrai.
4. Stingrās putās saputo olas baltumus un iecilā mannas un olu dzeltenuma masā.
5. Atdzesē un deserta traukā liek virsū ogām, kas sablenderētas ar cukuru.
6. Rotā ar ogām.

Recepti piedāvā Siguldas kafejnīca “Mr. Biskvīts”

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+