Foto – Bonappetit.lv

Bulciņas Cinnabon – leģenda virtuvē 0

Pagatavošana

Sauso raugu izšķīdināt pienā. Olu uzputot, pievienot mīkstu sviestu un cukuru un uzputot vēlreiz. Pakāpeniski pievienot miltus un šķipsniņu sāls un iemīcīt mīklu. Mīcīt tik ilgi, kamēr mīkla kļūst elastīga un nelīp pie rokām. Mīklu apsegt ar tīru dvielīti un nolikt rūgt uz 1 stundu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “ASV aizliedz ar likumu, Latvijā tirgo uz katra stūra!” Brīdina par zīdaiņiem bīstamām precēm 13
Lasīt citas ziņas

Pildījumam:
sviestu sajaukt ar kanēli un cukuru.

Pagatavot mērci. Sviestu uzputot ar sieru un pūdercukuru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavu mīklu izrullēt apm. 0,5cm biezā kārtā un vienmērīgi izsmērēt pildījumu. Sarullēt ciešā ruletē un sagriezt vienādās daļās. Sagataves izkārtot uz cepešpannas, apsegt ar tīru dvielīti un nolikt uz 30 min. vēlreiz uzrūgt.

Cept bulciņas iepriekš uzkārsētā krāsnī 30 min. 180 grādos. Karstas bulciņas pārliet ar mērci un atdzesēt.

Mērci var pagatvot mazāk un pasniedzot bulciņas pārkaisīt tās ar pūdercukuru.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.