Mobilā versija
+5.6°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
28. jūlijs, 2014
Drukāt

Bulgura un lēcu koftas (1)

Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida

Sastāvdaļas: 100 g oranžo lēcu, 70 g bulgura, 3 ēdamkarotes olīveļļas, 400 ml ūdens, 1 sīpols, 1 tējkarote kumīna, 1 ēdamkarote tomātu pastas, 1 tējkarote sāls, 4 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu.

 

Kā gatavot?

Bulguru un lēcas apcep eļļā, pievieno ūdeni un izvāra mīkstus (15 – 20 minūtes). Tikmēr uz pannas eļļā apcep sīpolus, beigās pievienojot kumīnu, tomātu pastu un sāli. Abas masas savieno, pieliek garšaugus un gatavo kotletītes. Lielisks ēdiens aukstajam galdam!

 

 

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Aija, Tu esi malacis. iedvesmojos no Tavām brīnišķīgajām idejām:)!!! Paldies!

Draugiem Facebook Twitter Google+