Foto-Aija Geida

Bulgura un lēcu koftas 1

Sastāvdaļas: 100 g oranžo lēcu, 70 g bulgura, 3 ēdamkarotes olīveļļas, 400 ml ūdens, 1 sīpols, 1 tējkarote kumīna, 1 ēdamkarote tomātu pastas, 1 tējkarote sāls, 4 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “ASV aizliedz ar likumu, Latvijā tirgo uz katra stūra!” Brīdina par zīdaiņiem bīstamām precēm 13
Lasīt citas ziņas

Bulguru un lēcas apcep eļļā, pievieno ūdeni un izvāra mīkstus (15 – 20 minūtes). Tikmēr uz pannas eļļā apcep sīpolus, beigās pievienojot kumīnu, tomātu pastu un sāli. Abas masas savieno, pieliek garšaugus un gatavo kotletītes. Lielisks ēdiens aukstajam galdam!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.