Mobilā versija
+3.6°C
Vitauts, Smuidra, Smuidris
Svētdiena, 19. februāris, 2017
6. novembris, 2013
Drukāt

Bumbieri ar medus karameli


BumbieriMeduu_0037

Sastāvdaļas. (6 porcijas)
 6 bumbieri, 60 g medus, 250 ml svaigi spiestas apelsīnu sulas, 125 ml svaigi spiestas citronu sulas, 250 ml ūdens, garšvielas: šķipsna kanēļa un 2 krustnagliņas.

 

Kā gatavot?

Bumbierus nomizo, izņem sēklotnes. Pārgrieztus uz pusēm liek uzkarsētā apelsīnu un citronu sulā, kam pievienots medus, ūdens un garšvielas. Sautē uz lēnas uguns, reizumis apslakot ar mērci. Pasniedz atdze­sētus.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+