Mobilā versija
+2.9°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
3. septembris, 2015
Drukāt

Burgerītis ar grauzdētiem sīpoliem. Pašu gatavots, tāpēc labs!

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas

4 porcijām
700 g maltas liellopu gaļas
Sāls
Pipari
2 ēdamkarotes eļļas
4 hamburgeru maizītes
8 tējkarotes sviesta
4 ledus salātu lapas
4 ēdamkarotes grauzdētu
sīpolu
4 ēdamkarotes kečupa
3 marinēti gurķi

Gatavošanas laiks: apm. 20 minūtes (jāparedz laiks cepšanai un apgrauzdēšanai)
Katrā porcijā apm. 537 kcal/2247 kJ, 38 g olbaltumvielu, 31 g tauku, 25 g ogļhidrātu

Pagatavošana

1. Sakarsē cepeškrāsns grilu. Malto gaļu sāla, piparo, rūpīgi sajauc.

Veido četras plakanas burgera kotletītes un karstā eļļā cep no abām pusēm sešas minūtes.

2. Hamburgera maizītes pārgriež uz pusēm, ātri apgrauzdē uz grila. Salātu lapas nomazgā un nosusina. Uz maizītes apakšējās daļas liek salātu lapu, uz tās ēdamkaroti grauzdēto sīpolu. Virsū liek maltās gaļas kotletīti, apziež ar kečupu.

3. Marinētos gurķus sagriež ripiņās un liek uz gaļas. Uzliek maizītes augšējo daļu un tūlīt pasniedz.

Pievienot komentāru

Rietumu sabiedrībās populisma sezona, notikušo Itālijā komentē eksperts (1)Pašlaik nevajadzētu pārspīlēt ar prognozēm par Itālijā notikušā referenduma sekām, jo Rietumu sabiedrības ir nonākušas “salīdzinoši lielā populisma sezonā”.
Pārsteigums! Taksometrā atrod "Kinder Surprise" olu ar narkotikāmRīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbinieki taksometrā pie taksista un trim pasažieriem atradusi "Kinder Surprise" olu ar narkotikām.
Draugiem Facebook Twitter Google+