Mobilā versija
Brīdinājums +4.3°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
7. aprīlis, 2014
Drukāt

Burgers ar cūkgaļas iršburgera desas šķēlītēm

Foto - Dainis BušmanisFoto - Dainis Bušmanis
SASTĀVDAĻAS:

hamburgera maizīte, salātu lapas, brieža un cūkgaļas iršburgera desas šķēlītes, sīpolu marmelāde (ražo SIA ”Waras ula” Mārupē, nopērkama ”Desa&Co”), viegli kūstošs siers, piemēram, Krievzemes, marinēti gurķi, ”Tūkstoš salu” mērce, tomāti, zilais sīpols.

KĀ GATAVOT?

Uz pusēm pārgriež burgera maizīti. Uz pusītes uzziež sīpolu marmelādi, virsū liek salātu lapas. Brieža un cūkgaļas desas šķēlītes viegli apcep, katrai uzliek virsū siera šķēlīti, ļauj pakust. Desu un sieru liek virsū salātu lapām, pāri kārto marinēta gurķa ripiņas, ”Tūkstoš salu” mērci, svaigu tomātu un sīpola ripiņas. Uzliek burgera maizītes vāciņu un ceļ galdā.

 

Gatavoja meža un lauku labumu veikalu un bistro ”Desa&Co” veikala vadītājs un šefpavārs MIKUS MAURIŅŠ

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+