Mobilā versija
+0.2°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
1. septembris, 2015
Drukāt

Burito ar vistu, mango, avokado un grauzdētām mandelēm

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Ēdieni restorānā "Andalūzijas Suns", Elizabetes iela 83. 14.08./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/

Sastāvdaļas:

2 gab. vidēja lieluma kviešu tortiljas, ½ liela mango, 300 g vistas šķiņķīšu bez kaula un ādas, 100 g kausēta siera, 80 g rīvēta Čedaras siera, 50 g ķiršu tomātiņu, 10 g mandeļu šķēlīšu, 50 g mērces "Sweet chilli", 10 g gaišās sojas mērces, sāls, 20 g ķiploku, citrons.

KĀ GATAVOT?

Vistas šķiņķīšus pārlej ar marinādi, ko gatavo no sojas mērces, “Sweet chilli”, sāls un sakapātiem ķiplokiem. Marinē 30 min, pēc tam cep cepeškrāsnī 20 min 180 grādos. Abas tortiljas apziež ar pusi kausētā siera, pārkaisa ar pusi rīvētā siera.

1/4 mango un avokado sagriež šķēlēs un liek tortiljās. Pāri kārto ceptu, sagrieztu vistu, sarullē un ar savienojuma vietām uz leju liek ietaukotā cepešpannā. Apziež ar atlikušo kausēto sieru, pārkaisa ar rīvēto sieru un karsē cepeškrāsnī 180 grādos 20 līdz 25 min.

Pāri palikušo mango un avokado sagriež mazos kubiņos, ķiršu tomātiņus – daiviņās, samaisa kopā ar ½ citrona sulu, sāli un pipariem. Gatavos burito kārto uz šķīvja, pāri liek augļu un ķiršu tomātu salātus un grauzdētas mandeles.

 

Gatavoja restorāna  “Andalūzijas suns” pavāre MARUTA UĶIS-UKKE

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+