Mobilā versija
+0.2°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
19. augusts, 2015
Drukāt

Burkānu ābolu pankūkas interesantam rīta cēlienam

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

1/2 gl milti
1 gl paniņas
1/2 gl rīvēti āboli
1/2 gl rīvēti burkāni
1 ola
1/2 tējk. cepamais pulveris
1/2 tējk. rīvēta ingvera sakne
1/2 tējk. karija pulveris
cukurs
sāls, pipari
Mērcei:
150g krējums
1 burkāns
selerijas
pētersīļi
sāls
3-4 ceptas olas (atkarīgs no ēdājiem)

Pagatavošana

Lielā bļodā sajaukt kopā miltus, paniņas, olu, cepamo pulveri, pēc garšas pievienot šķipsniņu cukura, sāli un svaigi maltus piparus. Pievienot ābolus, burkānus, ingveru, kariju, vēlreiz apmaisīt. Uzkarsētā pannā uzcept pankūkas.

Pagatavot mērci. Krējumu sajaukt ar rīvētiem burkāniem, sasmalcinātiem zaļumiem, pievienot pēc garšas sāli.

Pankūkas pasniedz ar ceptu olu un mērci.

 

Recepti piedāvā

bonap

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+