Burkānu kēkss. Recepte bez olām 0

Sastāvdaļas:

2 krūzes smalki rīvētu vai blenderī samaltu burkānu
puskrūze cukura
100 g atdzesēta sviesta
nedaudz sāls
citrona miziņa no puscitrona
1 tējkarote sodas
2 krūzes miltu
nedaudz vaniļas cukura
pūdercukurs rotāšanai

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot?
Visas sastāvdaļas, izņemot pūdercukuru un miltus, samaisa.
Miltus pievieno pēdējos.
Visu kārtīgi samaisa.
Izliek formā, kas ietaukota. Var izmantot silikona formu.
Mīklu piespiež ar rokām.
Cep 30 minūtes 180 grādos. Izņem, atdzesē.
Rotā ar pūdercukuru.
Var arī izspiest sulu no puscitrona, samaisīt ar cukuru, un kēksu apslacīt ar nelielu daudzumu ūdens, lai tas būtu mitrāks. Tad citrona garša sasūksies.

Recepte no kurkuma.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.