Mobilā versija
-4.0°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
12. septembris, 2014
Drukāt

Burkānu kotletes

Foto - AIja GeidaFoto - AIja Geida

(4 porcijas)

• 150 g burkānu

• 100 g mannas

• 4 ēdamkarotes skābā krējuma

• 4 ēdamkarotes sezama sēklu

• ¼ tējkarotes maltu melno piparu

• ½ tējkarotes sāls

Burkānus smalki sarīvē (ja ir ļoti sulīgi, mazliet nospiež sulu), sajauc ar skābo krējumu, mannu, sāli un maltiem melnajiem pipariem. Sezama sēklas apgrauzdē uz pannas un pieliek burkānu masai, samaisa. Ja neveidojas viendabīga konsistence, pielej nedaudz piena, savukārt, ja masa ir pārāk šķidra, pieber mazliet mannas. Patur 15 minūtes, lai manna uzbriest.

Ar mitrām rokām veido plānas kotletītes (centimetra biezumā) un cep uz pannas no abām pusēm. Pasniedz ar skābo krējumu.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+