Mobilā versija
+6.1°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
8. decembris, 2014
Drukāt

Burkānu salāti ar garšvielām

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

• 6 vidēji burkāni

• Ķiploka daiviņa

• 2 ēdamkarotes olīveļļas

• 1,5 ēdamkarotes citrona sulas

• 3 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu

• ½ tējkarotes paprikas pulvera

• ½ tējkarotes maltu melno piparu

• ¼ tējkarotes maltu krustnagliņu

• ½ tējkarotes maltu diļļu sēklu

• ⅓ tējkarotes sāls

Šie salāti vislabāk garšo, ja burkānus sarīvē smalkos salmiņos. Pievieno sakapātu vai izspiestu ķiploka daiviņu un smalki sagrieztus pētersīļus.

Eļļu sajauc ar citrona sulu, pievieno sāli un garšvielas. Rūpīgi samaisa un uzlej burkāniem. Salātu piesātinātā un intensīvā garša sader ar gaļas ēdieniem.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+