Mobilā versija
+0.5°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
17. marts, 2014
Drukāt

Burkānu salāti korejiešu gaumē

burkanu_salati1

Sastāvdaļas:

0,5 kg burkānu

2 daiviņas ķiploka

½ sarkanā sīpola

Tējkarote koriandra sēklu

Tējkarote sāls

Ēdamkarote cukura

½ tējkarote Kajennas piparu pulvera vai čili pulvera

Šķipsniņa melno maltu piparu

2 ēdamkarotes galda etiķa

5 ēdamkarotes olīveļļas

Burkānus sarīvē plānās šķēpelēs, sīpolu sagriež plānās šķēlītēs, ķiploku sasmalcina un liek traukā. Sarīvētos burkānus ar sīpoliem un ķiplokiem pavelk uz trauka malām, lai centrā veidotos brīvs laukumiņš. Ielej uz pannas uzkarsētu olīveļļu, pievieno garšvielas, iejauc salātos.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+