Foto no no a/s “Lauku Avīze” grāmatas “Ģimenes krājumi”

Burkānu un apelsīnu džems 0

Gatavais produkts – ap 1,2 l

KĀ GATAVOT?

Notīrītus burkānus sagriež lielos gabalos, liek katlā ar biezu dibenu. Ielej nedaudz ūdens un sautē, līdz tie mīksti. Burkānus nokāš un sasmalcina kopā ar apelsīniem. Pieber nepieciešamo cukura daudzumu. Masu sajauc un vāra 30 min, līdz džems sabiezē. Pievieno mazliet brendija, samaisa. Džemu karstu pilda burkās, tās aizvāko, apgāž otrādi, atdzesē, apklātu ar siltu segu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
TOP10. Gudrākie cilvēki Latvijā mākslīgā intelekta skatījumā
“Kur šķiņķis pazudis?” Kādam rīdziniekam ēdiena pasūtīšana uz mājām beigusies ar nepatīkamu pārsteigumu, arī restorāna īpašnieki ir neizpratnē
Mājas
Uzkopjot mājokli, ir vērts pamēģināt zviedru pieeju kārtības uzturēšanā. Skaidrojam pamatprincipus!
Lasīt citas ziņas

Recepte no a/s “Lauku Avīze” grāmatas “Ģimenes krājumi”