Mobilā versija
-0.5°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
17. jūnijs, 2015
Drukāt

Cāļa fileja ar spinātu salātiem ar cukurzirņiem. Iesaka Sirmais un Dreibants

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Sastāvdaļas:

(1 porcijai)
PF Ķekava cāļu filejas gabaliņi Vidusjūras marinādē – 2-4 gab
Salātiem:
Spināti - 4 saujas
Vārītas zaļās lēcas - 4 ēdamkarotes
Cukurziņi (lobīti) - 6 ēdamkarotes
Svaigs gurķis, sagriezts mazos kubiciņos - 4 ēdamkarotes
Baziliks – 2 zariņi

Sastāvdaļas mērcei:
Olīveļļa - 6 ēdamkarotes
Graudu sinepes - 1 ēdamkarotes
Medus - 1 tējkarote

Pagatavošana

Visas sastāvdaļas liek vienā lielā salātu bļodā, rūpīgi samaisa un mērci pārlej salātiem. Ar koka karotēm maigi iemaisa. Virs salātiem liek grilētus un sagrieztus cāļa filejas gabaliņus.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+