Čebureki no kabačiem 0

Sastāvdaļas – 150 g maltas gaļas, kabacītis, 100 g miltu vai auzu pārslu, 2 sīpoli, 2 olas, 100 ml piena, dilles, pētersīļi, sāls un pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Lasīt citas ziņas

Vienu sīpolu un kabacīti nomizo, nomazgā un sarīvē uz smalkas rīves, visu liek dziļā traukā.

Pievieno pienu, olas, miltus, sāli, piparus un smalki sagrieztus zaļumus (pusi no zaļumiem pataupa gaļai), visu rūpīgi samaisa. Ja nepieciešams, mīklai pievieno miltus vai auzu pārslas (mīklai jābūt nedaudz biezākai nekā pankūku mīkla).

CITI ŠOBRĪD LASA

Maltajai gaļai pievieno smalki sagrieztu otru sīpolu, atlikušos zaļumus, pievieno sāli un piparus un visu samaisa.

Pannā apcep gaļu, līdz tā ir gatava.

Tīrā pannā ielej augu eļļu, uzkarsē, lej mīklu (ne pārāk biezā slānī). Kamēr mīkla vēl nav sacepusies, uz puspankūkas uzliek ēdamkaroti gaļas pildījuma, malas atstāj brīvas. Šādi cep pāris minūšu. Pēc tam gaļas pusi pārsedz ar pankūkas otru malu, saspiežot maliņas, lai nelīp vaļā.

Cep uz nelielas uguns zem vāka no abām pusēm, līdz izveidojas zeltaina miziņa.

Labu apetīti!