Mobilā versija
-0.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Svētdiena, 4. decembris, 2016
25. jūlijs, 2015
Drukāt

Cepeškrāsnī cepta skumbrija ar dārzeņu un šampinjonu pildījumu

Foto-vk.comFoto-vk.com

Sastāvdaļas – skumbrija, sīpols, jebkuri dārzeņi (var izmantot arī saldētus dārzeņus iepakojumos), 100 ml saldā krējuma (20%), šampinjoni, 50 – 70 g siera, 1 – 2 ēdamkarotes citrona sulas, sviests, zaļumi, sāls, pipari pēc garšas.

Pagatavošana.

Skumbriju pārgriež gareniski muguras virspusē. Uzmanīgi nogriež visas spuras.

Uzmanīgi izņem visas iekšas, asakas, žaunas, nokasa melno plēvīti.

Sīpolu sasmalcina un pannā augu eļļā apcep. Pievieno smalki sagrieztas sēnes un turpina visu cept līdz gatavībai.

Atsevišķi izsautē visus dārzeņus līdz gatavībai, pievieno sāli un piparus.

Dārzeņus savieno ar ceptajām sēnēm, pievieno sakapātus zaļumus. Tas būs pildījums.

Cepamo trauku iesmērē ar sviestu, liek skumbriju ar vēderu uz leju un pārgriezto muguru uz augšu. Zivij uzkaisa sāli, piparus, pāršļaksta ar citrona sulu gan no iekšpuses, gan no ārpuses.

Zivi piepilda ar dārzeņu pildījumu. Pārkaisa ar rīvētu sieru, ielej saldo krējumu un cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī 25 – 30 minūtes.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+