Foto-vk.com

Cepeškrāsnī cepta skumbrija ar dārzeņu un šampinjonu pildījumu 0

Sastāvdaļas – skumbrija, sīpols, jebkuri dārzeņi (var izmantot arī saldētus dārzeņus iepakojumos), 100 ml saldā krējuma (20%), šampinjoni, 50 – 70 g siera, 1 – 2 ēdamkarotes citrona sulas, sviests, zaļumi, sāls, pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Saules uzliesmojumu dēļ Zemi pārņēmusi spēcīga magnētiskā vētra. Cik dienu tā plosīsies?
Lasīt citas ziņas

Skumbriju pārgriež gareniski muguras virspusē. Uzmanīgi nogriež visas spuras.

Uzmanīgi izņem visas iekšas, asakas, žaunas, nokasa melno plēvīti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sīpolu sasmalcina un pannā augu eļļā apcep. Pievieno smalki sagrieztas sēnes un turpina visu cept līdz gatavībai.

Atsevišķi izsautē visus dārzeņus līdz gatavībai, pievieno sāli un piparus.

Dārzeņus savieno ar ceptajām sēnēm, pievieno sakapātus zaļumus. Tas būs pildījums.

Cepamo trauku iesmērē ar sviestu, liek skumbriju ar vēderu uz leju un pārgriezto muguru uz augšu. Zivij uzkaisa sāli, piparus, pāršļaksta ar citrona sulu gan no iekšpuses, gan no ārpuses.

Zivi piepilda ar dārzeņu pildījumu. Pārkaisa ar rīvētu sieru, ielej saldo krējumu un cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī 25 – 30 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.