Mobilā versija
-1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
26. septembris, 2014
Drukāt

Cepeškrāsnī ceptas kartupeļu mizas ar šķiņķi un sieru

Foto - Bonapetit.lvFoto - Bonapetit.lv

Sastāvdaļas

10-12 vidēja lieluma kartupeļi

70g Parmas šķiņķis

125g Mozzarella siers

salvija vai rozmarīns

olīveļļa

garšvielas

sāls
Pagatavošana

Kartupeļus kārtīgi nomazgāt un nogriezt pabiezas mizas no abām pusēm. Ar pārējo kartupeļa daļu var rīkoties pēc saviem ieskatiem.
Kartupeļu mizas izkārtot uz cepešpannas, pārliet ar olīveļļu, pārkaisīt ar sāli un garšvielām un cept cepeškrāsnī 30-35 min.
Cepešpannu izņemt. Uz katras mizas uzlikt saplucinātu sieru un šķiņķi, salvijas lapiņas un pannu ievietot atpakaļ cepeškrāsnī Izslēgt uguni. Pēc 5-10 min. kartupeļu mizas ir gatavas pasniegšanai!

Recepti piedāvā

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+