Cepeškrāsnī ceptas olas brokastīm 0

Sastāvdaļas – 4 olas, 2 prāvas šķiņķīša šķēles, pāris saujas mazu spināta lapiņu, 8 ķiršu tomātiņi, 100 g siera, sviests, sāls un svaigi malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Lasīt citas ziņas

Ar sviestu iesmērē četrus trauciņus cepšanai. Šķiņķi sagriež strēmelītēs un saliek trauciņu apakšā.

Tomātiņus sagriež 4 daļās un sadala pa trauciņiem kopā ar spinātiem. Visu pasāla un papiparo.

CITI ŠOBRĪD LASA

Olu iesit mazā krūzītē, pievieno olai sāli un uzmanīgi olu ielej cepamajā trauciņā virsū tomātiem. To pašu izdara ar pārējām olām – katru olu savā trauciņā.

Sieru sarīvē uz rīves un pārkaisa ar to olas.

Trauciņus liek 180 grādus karstā cepeškrāsnī cepties apmēram 15–18 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.