Mobilā versija
-0.5°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
24. maijs, 2015
Drukāt

Cepeškrāsnī ceptas olas brokastīm

ceptas-olas.png

Sastāvdaļas – 4 olas, 2 prāvas šķiņķīša šķēles, pāris saujas mazu spināta lapiņu, 8 ķiršu tomātiņi, 100 g siera, sviests, sāls un svaigi malti melnie pipari.

Pagatavošana.

Ar sviestu iesmērē 4 trauciņus cepšanai. Šķiņķi sagriež strēmelītēs un saliek trauciņu apakšā.

Tomātiņus sagriež 4 daļās un sadala pa trauciņiem kopā ar spinātiem. Visu pasāla un papiparo.

Olu iesit mazā krūzītē, pievieno olai sāli un uzmanīgi olu ielej cepamajā trauciņā virsū tomātiem. To pašu izdara ar pārējām olām – katru olu savā trauciņā.

Sieru sarīvē uz rīves un pārkaisa ar to olas.

Trauciņus liek 180 grādus karstā cepeškrāsnī cepties apmēram 15 – 18 minūtes.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+