Mobilā versija
Brīdinājums -2.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
5. septembris, 2015
Drukāt

Cepeškrāsnī cepts gards šašliks ar ananasiem

Foto-vk.comFoto-vk.com

Sastāvdaļas – 2 vistas filejas, ananass, 100 ml kečupa, 100 ml sojas mērces, apelsīna sula, 5 cm ingversaknes, ēdamkarote brūnā cukura.

Pagatavošana.

Vispirms sagatavo marinādi. Samaisa kečupu, sojas mērci, izspiesta apelsīna sulu, cukuru. Uz smalkas rīves sarīvē ingveru. Visu ļoti rūpīgi samaisa.

Vistas fileju sagriež gabaliņos. Gaļu samaisa kopā ar marinādi, nospiež pa virsu ar šķīvi un ļauj pastāvēt vismaz 30 minūtes.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Cepešpannu pāršļaksta ar augu eļļu. Uz iesmiņiem uzver gaļas gabaliņus pamīšus ar sagrieztiem ananasa gabaliņiem. Iesmus sarindo uz cepešpannas un liek cepties uz 30 minūtēm. Svarīgi gaļu nepārcept, citādi tā būs sausa.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+