Cepta selerijas sakne ar cūkgaļu. Reibinošs aromāts un vēl labāka garša! 0

Selerijas sakni notīra un sālsūdenī apvāra pusmīkstu. Padzesē, tad sagriež 1–1,5 cm biezās šķēlēs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi
Lasīt citas ziņas

Gaļu sagriež ~1 cm biezās šķēlēs, uzkaisa sāli, piparus un uz pannas no abām pusēm apcep gandrīz gatavu.

Dziļākā cepamtraukā liek sagrieztas selerijas šķēles, uz katras pa gaļas šķēlei, virsū tomāta ripu, uzkaisa mazliet sāls.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja vēlas, pašā virsū var likt arī skābena nomizota ābola šķēli, bet var iztikt arī bez tās.

Trauku liek sakarsētā krāsnī un ~10 minūtēs cep, lai garšas savelkas.

Sagatavots pēc tematiskās avīzes “Neparasti dārzeņi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.