Mobilā versija
+7.0°C
Sarmīte, Tabita
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
15. jūnijs, 2014
Drukāt

Cepta siļķe papīrā
 (3)

Daiņa Bušmaņa fotoDaiņa Bušmaņa foto

Sastāvdaļas (paredzēts 4 personām) – četras mazsālītas siļķes, divi sīpoli, astoņas ēdamkarotes skābā krējuma, astoņas ķiploka daiviņas, svaigs timiāns, melnie pipari.

Kā gatavot? Siļķēm izņem lielo asaku un pilda ar sakapātiem sīpoliem un ķiplokiem. Katrā siļķē ieliek divas ēdamkarotes skābā krējuma, pārkaisa ar kapātu timiānu un melnajiem pipariem. Cepampapīru iesmērē ar eļļu un rūpīgi tajā ietin siļķi. Cep 180 grādos apmēram 25 minūtes. Pasniedz ar kartupeļiem vai lapu salātiem.

 

Paldies par atsaucību restorānam “Siļķītes un dillītes”

 

Pievienot komentāru

Komentāri (3)

  1. man šis ēdiens atgādina bērnību,avīzē un plītī uz oglēm cepta siļķe……ļoti garšīga.

  2. Urrā! Es jau sen domāju par šo ēdienu, jo es to arī atceros avīžpapīrā un lauku plītī uz oglītēm:) Beidzot uzzinu, ka var arī pilsētas cepešplītī uztaisīt!

  3. Sen atpakaļ siļķi cepa avīžpapīrā,tad bij dikti feini!

Draugiem Facebook Twitter Google+