Daiņa Bušmaņa foto

Cepta zandarta fileja ar burkānu biezeni, mārrutku mērci un dārzeņiem 0

Kā gatavot?

Zandarta filejām izvelk asakas, apsāla, appiparo, uzber kapātus zaļumus, cukuru, čili un atstāj uz stundu iemarinēties. Burkānus vāra ābolu sulā, pievienojot kanēļa standziņas, kardamonu, sāli. Vāra, līdz burkāni mīksti, nokāš, izņem kardamonu un kanēļa standziņas. Sablenderē, izberž caur sietu. Sviestā apcep sīpolus un ķiplokus, pievieno timiānu, lauru lapas. Pielej baltvīnu, pieber sāli, cukuru, mazliet piparus. Baltvīnu novāra līdz pusei, pievieno saldo krējumu, vāra 10 min, pievieno mārrutkus. Sablenderē, izberž caur sietu. Dārzeņus sagriež, noblanšē. Uz pannas sviestā apcep.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.