Mobilā versija
Brīdinājums -0.1°C
Evija, Raita, Jogita
Piektdiena, 2. decembris, 2016
12. oktobris, 2014
Drukāt

Cepta zivs ar sēnēm

Foto-say7.infoFoto-say7.info

Sastāvdaļas – 500 g zivs filejas, 1 ola, rīvmaize, 300 g šampinjonu, 1 liels sīpols, sāls, pipari, augu eļļa.

Pagatavošana.

Zivi sagriezt vidējos gabaliņos.

Šķīvī sakult olu, pievienot sāli un piparus. Zivs gabaliņus pamērcēt olā un apviļāt rīvmaizē.

Apcept zivi pannā augu eļļā zeltaini brūnu no abām pusēm.

Sagriezt smalki sīpolu, sagriezt sēnes.

Pannā apcept sīpolu, pievienot sagrieztos šampinjonus, pievienot sāli un piparus. Cept tik ilgi, kamēr iztvaiko viss liekais šķidrums (apmēram 10 minūtes).

Šķīvī likt zivs gabaliņus un pa virsu saceptās sēnes.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+