Foto – Anda Krauze

Ceptas pīles salāti ar aveņu mērci 0

(4 personām)

Bietes ietin folijā, uzkaisa sāli un piparus, rozmarīnu un ķiplokus. Cep +170 °C divas stundas.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
Lasīt citas ziņas

Pīles krūtiņai uzkaisa sāli un piparus, liek uz pannas ar ādu uz leju un cep, kamēr ādiņa kraukšķīga, tad apgriež otrādi. Turpina cept cepeškrāsnī +170 °C līdz gatavībai (5–6 minūtes).

Blenderī liek avenes, pūdercukuru, 20 g olīveļļas, aveņu etiķi un sablendē, pēc tam izberž caur sietu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz šķīvja kārto bietes, plāni sagrieztu pīli, uzlej aveņu mērci, rotā ar rukolu, ciedru riekstiem un kresēm.

Ēdienu piedāvā restorāna “Neiburgs” šefpavārs TOMASS GODIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.