Mobilā versija
+3.5°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
18. maijs, 2012
Drukāt

Ceptas reņģu filejas tomātu mērces marinādē


zives_114_VS

Sastāvdaļas: 300 g ceptu reņģu fileju, 0,5 l marinādes: 2 ēdamkarotes asās tomātu mērces, 1 ēdamkarote cukura, ½ tējkarotes sāls, 1 tējkarote garšvielu maisījuma zivīm, 1 tējkarote pārtikas etiķa esences, 3 ķiploka daiviņas, 1 tējkarote kaltētu vai mazliet vairāk svaigu diļļu.

 

Kā gatavot?

Samaisa visas marinādes sastāvdaļas un pārlej katrai cepto reņģu kārtai.

 

Recepte no Rojas novada Kaltenes saimnieka Roberta Grosbaha – jūras lietās pieredzējuša vīra.

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+