Mobilā versija
+0.1°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
13. septembris, 2013
Drukāt

Cepti āboli ar biezpiena krēmu

Foto no "Lighthouse" arhīvaFoto no "Lighthouse" arhīva

Jūrmalas grilbāra “Lighthouse” saimnieki augstu vērtē ekoloģisku pārtiku, tāpēc izvēlas Latvijā iegādātas izejvielas, vietējo zemnieku, uzņēmēju audzētu un ražotu produkciju. Uzbūvēta arī sava kūpinātava. Lai apmeklētājus cienātu ar svaigiem, gardiem kūpinājumiem, to kurina tikai ar īpaši sagatavotu malku no Latvijas laukiem, – stāsta pavārs Jurijs Malenkovs un piedāvā pagaršot ceptus ābolus ar biezpiena krēmu.

 

Cepti āboli ar biezpiena krēmu

SASTĀVDAĻAS (vienai porcijai) 140 g ābolu, 35 g marmelādes, 40 g cukura, kanēlis, 100 g biezpiena, 30 g saldā krējuma.

KĀ GATAVOT? Nomazgā ābolus un izdobj serdi. Iedobumu piepilda ar marmelādi, cukuru un kanēli. Pildītos ābolus liek cepeškrāsnī, cepešpannā ielej nedaudz ūdens un cep 15 – 30 min. Pēc tam ābolus pārkaisa ar pūdercukuru. Īpaši gardi, ja ceptos ābolus pasniedz kopā ar blenderī saputotu biezpiena, saldā krējuma un cukura masu. Šo saldo var pasniegt gan siltu, gan aukstu.

Recepte3

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+